Karriär

Vill du jobba på NASDAQ OMX First North-listans mest spännande teknikföretag? Gillar du att arbeta internationellt och under högt tempo? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill jobba med drivande människor i en kreativ miljö? Då kan du vara den vi söker!

Just nu söker vi:

- Montör till Fireflys produktionsavdelning
- Utställningsformgivare och skarp projektledare
- Marknadsassistent
- HR-ansvarig med fokus på rekrytering
- Junior ingenjör till Fireflys Risk Management Team
- Area Sales Manager
- Serviceingenjör
- Servicetekniker
- Teknisk projektledare

Montör till Fireflys produktionsavdelning

Beskrivning
Är du tekniskt intresserad och vill arbeta i ett företag som kännetecknas av laganda, entreprenörskap och teknisk innovation? Har du produktionserfarenhet och tycker om att få vara med och driva den tekniska utvecklingen? Då kanske montör på Firefly är jobbet för dig?

Arbetsbeskrivning
Som montör på Firefly kommer du att arbeta med montering och testning av detektorer samt övrig brandskyddsutrustning. Arbetet innefattar hela monteringsprocessen samt paketering. Både grövre montering, finjusteringar och avsyning ingår i arbetet.

Du kommer ingå i ett litet trevligt produktionsteam med högt i tak och bra sammanhållning. Firefly månar om sina anställda vilket syns i förmåner, kollektivavtal och möjlighet till ytterligare kliv i karriären

Vad du tar med dig

 • Teknisk erfarenhet, gärna inom el samt behärskar el-schema

 • Gärna utbildning inom mekanik alternativt el/elektronik

 • Du har tidigare arbetat med montering i produktion

 • Du bör behärska svenska väl i tal och skrift och kunna läsa och förstå instruktioner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarsfull, gillar att lösa problem, kvalitetsmedveten och tycker om att ha kontakt med nya människor. Du trivs med att arbeta i ett stundtals högt tempo och är pålitlig. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi samarbetar med Randstad i denna rekrytering, För mer information och för ansökan, klicka här >>

Utställningsformgivare och skarp projektledare

Gillar du att arbeta i en kreativ miljö med en internationell puls? Går du igång på smart teknik? Har du arbetat med att omsätta kommunikation till upplevelser och tycker det är en kul utmaning? Se hit, då kan det vara dig vi söker!

Vi är i färd med att bygga upp en ny Marknadsavdelning och söker efter en kreativ nyckelperson till vårt team som ansvarar för våra mässor runt om i världen.

Vi är ett innovationsdrivet bolag med stor passion för briljanta high-tech lösningar för brandskydd inom processindustrin. Kort uttryckt; vi skyddar tillverkningsprocesser runt om i världen som sparar tid och pengar åt våra kunder. Det allra viktigaste är att vår teknik minimerar risken för explosioner och bränder vilket bidrar till säkrare arbetsplatser för människor världen över.

Arbetsuppgifter
I rollen som ansvarig för våra mässor ingår att projektleda mässor, arbeta fram träffsäkert montermaterial och säkerställa att tidplaner hålls. Tillsammans med våra säljare arbetar du med olika mässprojekt som ställs ut runt om i världen. Ditt fokus kommer vara att sätta dig in i hur vi arbetar med mässor i dagsläget och att börja arbeta med samt ansvara för kommande mässor för att senare kunna driva utvecklingen framåt kring våra mässkoncept.

Du kommer även att vara involverad i hur vi digitalt marknadsför de mässor vi deltar i. Under lugna mässperioder finns andra gemensamma marknadsföringsinitiativ både internt och externt att arbeta med när tillfälle ges. Du ingår i Marknadsavdelningen och rapporterar till Marknadschefen. I tjänsten ingår vissa resor där du besöker utvalda mässor för att uppleva resultatet på plats och hämta inspiration till nya mässprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Projektleda Firefly’s mässor som kan vara större mässor med platsbyggd monter eller mindre mässor med material som skickas till mässan och byggs upp av säljarna som deltar i mässan.

 • Ansvara för våra demoenheter som skickas ut till mässor runt om i världen samt att material packas till mässorna.

 • Utveckla våra mässkoncept tillsammans med teamet på Marknad och teamen på Säljavdelningen.

 • Skapa innehåll och online-aktiviteter i våra digitala kanaler kring mässorna vi deltar i.

 • Delta i olika utvecklingsprojekt på Marknad under lugna mässperioder. Det kan vara inom film, inredning, print eller digitalt.

Vem är du?

Vi tror du har en relevant utbildning för uppdraget inom exempelvis marknadsföring, kommunikation eller design och gärna inom utställningsformgivning. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område för tjänsten. Det kan vara av arbete på en marknadsavdelning, designbyrå, inredningsföretag eller på ett eventföretag med minst 3 års inriktat arbetet inom utställningar eller mässor där du haft ett helhetsansvar. Vi vill gärna se dina kreationer och resultat i form av bilder från tidigare uppdrag när vi träffas.

Verktyg/program som du behöver vara flytande i, för att kunna arbeta effektivt hos oss, i InDesign, Illustrator, Photoshop, Powerpoint och Word. Meriterande är kunskaper inom filmeditering i exempelvis Premiere. Du behöver vara bra på att kommunicera och skriva på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Eftersom mässor i olika delar av världen kräver en slipad projektledare är det viktigt du är strukturerad, detaljerad, snabb och tar för vana att ligga två steg före planeringen. Du är även van vid att anta projektledarrollen i ett team och att arbeta mot deadlines.

Tjänsten är en nyckelfunktion på företaget och du kommer att vara del av ett utvecklingsarbete kring Firefly’s varumärke som sedan mynnar ut i en rad nya koncept för bolaget. Nya utställningskoncept blir en del av denna utveckling. För att trivas i rollen som Utställningsformgivare och Projektledare ser vi att du liksom vi har kunskap och stort intresse för marknadstänk och formgivning samt går igång på smart teknik. Du är kreativ och kommunikativ och trivs i en internationell miljö präglad av förändring, tillväxt och utveckling. Intervjuer sker löpande så sök gärna så fort som möjligt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve, ansöker gör du via länken https://www.firstreserve.se/ledigajobb/

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Elander: kajsa.elander@firstreserve.se eller på telefonnummer 070-729 19 82.

Varmt välkommen med din ansökan!

Marknadsassistent

Gillar du att arbeta i en kreativ miljö med en internationell puls? Går du igång på smart teknik och träffsäker kommunikation? Har du ett starkt driv och en vilja att utvecklas? Vi är i färd med att bygga upp en ny Marknadsavdelning och det kan vara dig vi söker till vårt team!

Vi är ett innovationsdrivet bolag med stor passion för briljanta high-tech lösningar för brandskydd inom processindustrin. Kort uttryckt; vi skyddar tillverkningsprocesser runt om i världen som sparar tid och pengar åt våra kunder. Det absolut viktigaste är att vår teknik minimerar risken för explosioner och bränder vilket bidrar till säkrare arbetsplatser för människor världen över.

Vi är inne i en expansionsfas och bygger upp en ny marknadsavdelning som rustas med nya talanger i teamet med missionen att Firefly ska bli det självklara valet på marknaden för den säkerhetsmedvetne kunden.

Arbetsuppgifter
I rollen som Marknadsassistent är ingen dag den andra lik. Du ingår i teamet på Marknad och kommer att arbeta både enskilt och inom olika projekt tillsammans andra avdelningar på bolaget, främst med Säljavdelningen. Ditt fokus kommer vara att hjälpa till med gemensamma marknadsföringsinitiativ både internt och externt. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Design och utformning av marknadsmaterial exempelvis trycksaker, kampanjmaterial, webbanners och material till mässor

 • Uppdatering av webbsidan med nyheter och annan information

 • Skapa innehåll och online-aktiviteter i våra digitala kanaler

 • Projektleda mindre mässor och event

 • Koordinera konferenser etc.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom marknadsföring, kommunikation och/eller design. Verktyg/program som du behöver vara flytande i för att kunna arbeta effektivt hos oss är InDesign, Illustrator, Photoshop, Powerpoint och Word. Meriterande är kunskaper inom webbverktyget Joomla eller liknande publiceringsverktyg samt filmeditering inom exempelvis Premiere.

Du behöver vara bra på att kommunicera och skriva på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. Du har 1–3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete för att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna, men ser samtidigt tjänsten som en rolig utmaning. Då vi bygger upp en ny avdelning kommer du att vara med och forma tjänsten vart efter. Eftersom du har många olika typer av arbetsuppgifter ser vi gärna att du är strukturerad, detaljerad och kan planera ditt arbete. Du är van att arbeta i projekt tillsammans med andra mot deadlines.

För att trivas i rollen som Marknadsassistent ser vi att du med tiden blir självgående inom många delar och har ett stort intresse för marknadstänk, formgivning och precis som vi går igång på smart teknik. Du är kreativ och kommunikativ och trivs i en internationell miljö präglad av förändring, tillväxt och utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve, ansöker gör du via länken https://www.firstreserve.se/ledigajobb/

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Elander: kajsa.elander@firstreserve.se eller på telefonnummer 070-729 19 82.

Varmt välkommen med din ansökan!

HR-ansvarig med fokus på rekrytering

Vill du arbeta i ett bolag som har som mål att ha engagerad och motiverad personal som trivs och utvecklas tillsammans med bolaget? Vill du ha en roll där man vill ha ett stort eget ansvar? Sök då tjänsten som HR-ansvarig till Firefly AB!

I denna rekrytering samarbetar Firefly AB med Holm Rekrytering AB.

Arbetsuppgifter
Firefly växer och söker nu sin första HR-ansvarig som kan vara med att bidra till att utveckla verksamheten mot uppsatta affärsmål. HR-ansvarig innebär ett funktionsansvar för samtliga HR-frågor i verksamheten, från operativ till strategisk nivå.

Du kommer ansvara för bolagets rekrytering och stötta avdelnings-cheferna i rekryteringsprocessen och projektleda hela rekryterings-processen. Denna tjänst är en nytillsättning hos Firefly och i och med denna tjänst kommer du bli ansvarig för hela rekryterings-processen med headhunting, ansökningar och urval.
I rollen som HR-ansvarig kommer du också att ansvara för och stödja verksamheten med arbetsrättsfrågor, arbetsmiljö, kompetensutveckling och bolaget personalfrågor.

Du kommer driva bolagets ”employer branding”-arbete.

Du kommer arbeta tillsammans med företagets avdelningschefer gällande personalfrågor och personalärenden.

Du kommer rapportera till bolagets VD.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering och HR-arbete. Du skall ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har PA-utbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från bolag inom teknikbranschen och erfarenhet från rollen som HR-ansvarig är meriterande.

Du är en god kommunikatör, gärna med erfarenhet från en internationell miljö.

Du är en förtroendeingivande person som känner dig trygg i din yrkesroll. Vidare är du drivande och engagerad i ditt arbete och trivs med stort ansvar och självständiga arbetsuppgifter.

Du har en ödmjuk och prestigelös attityd och en mycket god samarbetsförmåga.

Ansökan
Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan omgående på ansokan@holmrekrytering.se
Frågor om tjänsten besvaras av Viveka Holm på Holm rekrytering
tel: 0790744099 eller viveka@holmrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Junior ingenjör till Fireflys Risk Management Team

Har du ett stort tekniskt intresse och gillar du att ta fram kluriga lösningar? Är du positiv och engagerad? Trivs du med att arbeta självständigt men även i ett team där alla känner ansvar för helheten? Vill du dessutom arbeta i en internationell miljö? Då ska du söka denna tjänst. Detta är en direktrekrytering till Firefly med start omgående.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i Fireflys Risk Management Team och hjälpa företagets Area Sales Managers med framtagning av systemlösningar och offerter till deras kunder runt om i världen. Firefly är teknikledande och har högteknologiska system som skräddarsys till varje kund inom en mängd olika industrisegment, vilket innebär en stor variation då inget system är den andra likt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå bl.a. av:

 • Tillhandahålla offerter till säljare

 • Upprätthållande av offertmallar och ge förslag på förbättringar

 • Ensam eller tillsammans med Risk Manager ta fram systemlösningar

 • Dimensionering av system

 • Stötta projektledarna med bl.a. hydrauliska beräkningar.

 • Säkerställa att de framtagna lösningarna följer Fireflys best practise

 • Registrera in Systemorder in i systemet

 • Uppdatera priser och texter på produkter i Visma

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieingenjör eller högskoleingenjör och är flytande i både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Har du kunskaper inom CAD eller 3D CAD är det meriterande, likväl om du har processkunskap eller erfarenhet från liknande arbete. Vidare är du analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du kommer att få en gedigen introduktion och internutbildning, därför är det inget hinder om du är nyexaminerad. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vissa tjänsteresor kan förekomma.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve, ansöker gör du via länken https://www.firstreserve.se/ledigajobb/?jobid=63085

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Mathias Brorell: mathias.brorell@firstreserve.se eller på telefonnummer 070-270 28 96.

Varmt välkommen med din ansökan!

Area Sales Manager

Arbetsbeskrivning
Som Area Sales Manager arbetar du som affärsutvecklande exportsäljare av avancerade system som förhindrar bränder och dammexplosioner inom industrin. Tjänsten innebär ansvar för hela försäljningscykeln, från nykundsbearbetning till avtal. I tjänsten ingår att själv eller tillsammans med våra tekniska experter ta fram skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Du kommer att få ett geografiskt ansvarsområde. Försäljningen sker både via distributörer, via maskinleverantörer och direkt till slutkund, beroende på marknad.

Krav på person
Vi söker dig som är civilingenjör eller liknande och har erfarenhet av teknisk systemförsäljning. Du har erfarenhet av att arbeta både mot distributör och direkt mot slutkund. Du måste behärska engelska flytande i tal och skrift. Talar du fler språk är det meriterande då våra kunder finns över hela världen. Svenska är en merit, men inget krav.

Har du tidigare erfarenhet från bioenergisektorn, pappersindustrin eller annan processindustri är det meriterande.

Som person är du full av energi och har ett högt driv. Du har sinne för affärer samt trivs med, och är van vid, att bygga långsiktiga affärsrelationer. Vi värderar personer med starkt logiskt tänkande och en god problemlösningsförmåga. Vidare ser vi att du är förtroendeingivande och har integritet samt är prestigelös.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. Vi sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Urvalsprocessen sker löpande varför vi emotser din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve. Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. För frågor kontakta rekryteringskonsult Mathias Brorell på 070-270 28 96 eller mathias.brorell@firstreserve.se

Serviceingenjör

Gillar du att arbeta internationellt och under högt tempo? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill jobba med drivande människor i en kreativ miljö? Då kan det vara just dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som serviceingenjör kommer du vara företagets spjutspets på plats ute hos våra kunder, där du kommer arbeta med tekniskt avancerade kundanpassade systemlösningar. Arbetet innebär akutservice och förebyggande underhåll på befintliga anläggningar samt idrifttagning av nya installationer.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med säljare och projektledare, och blir dedikerad ett geografiskt område. I arbetet ingår även utbildning av kunden och årliga inspektioner. Ditt arbete är självständigt och består till stor del av resor i hela världen.

Vem är du?
Vi söker dig som är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, med ett par års arbetslivserfarenhet inom teknisk service. Du har ett tekniskt intresse och bredd där du är bekväm med att felsöka och verifiera komponenter inom el, elektronik och mekanik. Samt har kunskap inom IT. Har du erfarenhet av att arbeta mot processindustrin är detta starkt meriterande. Du har goda kunskaper i engelska. Kunskaper i svenska och ytterligare ett språk är ett meriterande.

Som person är du en social och kvalitetsmedveten problemlösare. Vi tror att du är analytisk, strukturerad och ordningsam. Vidare är du trygg och seriös i din arbetsroll och inger förtroende åt dina kunder. Lockas du av att se olika industrier, att arbeta med en teknisk bredd och ser det som en möjlighet med ett fritt och resande arbete där du träffar många olika människor så tror vi att du trivs hos oss!

Du erbjuds
Firefly AB erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. De sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi efter mångfald i våra tillsättningar.  Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Du är välkommen att kontakta Mathias Brorell som gärna svarar vid eventuella frågor: 070-270 28 96 Alternativt mathias.brorell@firstreserve.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Servicetekniker

Gillar du att självständigt planera och utföra ditt arbete och samtidigt ha ett kompetent team i ryggen? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill jobba i en kreativ miljö? Då kan det vara just dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du vara företagets kontaktperson på plats ute hos våra kunder, där du kommer arbeta med tekniskt avancerade kundanpassade systemlösningar. Arbetet innebär huvudsakligen förebyggande underhåll på befintliga anläggningar och idrifttagning av nya installationer.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med säljare och projektledare, och blir dedikerad ett geografiskt område i Sverige. I arbetet ingår även utbildning av kunden och årliga inspektioner. Ditt arbete är självständigt och består till stor del av resor i huvudsakligen Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som är gymnasieingenjör eller motsvarande, med ett par års arbetslivserfarenhet inom teknisk service eller som reparatör. Gärna från processindustrin. Du har ett tekniskt intresse och bredd där du är bekväm med att felsöka och verifiera komponenter inom el, elektronik och mekanik. Samt har kunskap inom IT. Förutom svenska har du goda kunskaper inom engelska i både tal och skrift. 

Som person är du en social och kvalitetsmedveten problemlösare. Vi tror att du är analytisk, strukturerad och ordningsam. Vidare är du trygg och seriös i din arbetsroll och inger förtroende åt dina kunder. Lockas du av att se olika industrier, att arbeta med en teknisk bredd och ser det som en möjlighet med ett fritt och resande arbete där du träffar många olika människor så tror vi att du trivs hos oss!

Du erbjuds
Firefly AB erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. De sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, både inom Sverige och internationellt.

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi efter mångfald i våra tillsättningar.  Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Du är välkommen att kontakta Mathias Brorell som gärna svarar vid eventuella frågor: 070-270 28 96. mathias.brorell@firstreserve.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Teknisk Projektledare

Arbetsbeskrivning

Du kommer som Teknisk Projektledare ta vid efter överlämning från säljavdelningen och driva projekt under genomförandefasen fram till övertagande av kund, du är den självklara kontaktytan mellan Firefly och kunden. Vidare kommer du ansvara för upphandling av installationstjänster, utföra montageledning på plats hos kund samt se till att dina projekt genomförs effektivt och kvalitetssäkrat oavsett var i världen.

Vi söker dig som är högskoleingenjör. Du är en van projektledare, trivs med upphandling av tjänster och ser alla former av kundkontakt som en naturlig del av arbetsdagen. Du har ansvarat för större projekt, gärna inom processindustrin, där du även praktiskt arbetat med systemdesign i CAD.

Vi söker
Som person är du öppen, positiv och ansvarstagande. Du vill driva dina egna projekt men samtidigt trivs du med att vara en naturlig del av ett större team. I din relation med kunder är du vårdande, social och prestigelös.

Det är meriterande om du är flerspråkig, gärna spanska eller ryska, då våra kunder befinner sig över hela världen. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve. Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. För frågor kontakta rekryteringskonsult Mathias Brorell at 070-270 28 96 eller mathias.brorell@firstreserve.se

 • VdS
 • AR04
 • 011014
 • DNV
 • Ex
 • IEC
 • AAA