Karriär

Som anställd på Firefly blir du en del av en global koncern och kan dra nytta av erfarenheter och kunskaper från de senaste 50 åren. Företagskulturen kännetecknas av öppenhet, engagemang och delaktighet. Firefly vill ha engagerade medarbetare som aktivt medverkar till goda resultat och ett gott arbetsklimat. Den tekniska utvecklingen av bolagets produkter och erbjudanden är avgörande för bolagets framtid. Företagskulturen präglas därför av innovation och kreativitet.

En annan viktig framgångsfaktor är att medarbetarna har förståelse för lokala kulturer, språk och förhållanden på de marknader där bolaget verkar. Bland de anställda finns många olika nationaliteter representerade, vilket också skapar en positiv, utvecklande och dynamisk arbetsmiljö.

Var med och forma framtidens innovativa brandskydd

Målet med arbetsmiljöarbetet på Firefly är att säkerställa att vi har friska medarbetare som trivs och presterar. Arbetsmiljöarbetet bygger på samverkan, vilket innebär att alla medarbetare bidrar till att ständigt förbättra arbetsmiljön.
Firefly är en arbetsplats som erbjuder kompetensutveckling, oavsett vad du har för tidigare bakgrund, kunskap eller färdigheter.
Oavsett vem du är tror vi att du kan göra en insats för att forma framtidens innovativa brandskydd. Häng med på resan och gör skillnad här i världen.

Livet som anställd på Firefly

Fireflys medarbetare är bolagets viktigaste resurs. Tillsammans är vi Firefly. Vi på Firefly tror på teamwork och arbetar utifrån gemensamma och inkluderande kärnvärden. Vi stöttar varandra och vill att alla ska få chansen att utvecklas och lyckas inom sitt område.

Våra värderingar

Kvalitet

Vi skapar högkvalitativa systemlösningar, produkter och tjänster och ser till att det dagliga arbetet håller rätt kvalitet tack vare hög kompetens, noggrannhet och effektivt samarbete.

Kundfokus

Vi skapar mervärde för kunden genom en hög servicenivå, tydlig kommunikation och ett långsiktigt perspektiv.

Engagemang

Vi ska demonstrera att vi brinner för brandsäkerhet och skapa trygghet för kunderna genom att vara professionella och uppvisa stort engagemang.

Lediga jobb

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar och offerter