Studenter

Vår mission är att göra världen till en säkrare plats, och därför letar vi ständigt efter intresserade och motiverade studenter som vill bli en del av vårt team och hjälpa oss att bli ännu bättre.

Därför ska du välja Firefly

Firefly är mer än bara ett företag. Vi är en community med experter som drivs av ett gemensamt intresse för brandsäkerhet – vi arbetar proaktivt för att stoppa bränder innan de ens hinner uppstå. När du börjar hos oss blir du en del av en dynamisk och progressiv organisation som värdesätter innovation, samarbete och personlig utveckling.

Det här kan vi erbjuda

Meningsfulla arbetsuppgifter: Hos Firefly är du inte bara en praktikant eller student. Du får möjlighet att jobba med projekt som har en påtaglig inverkan på brandskydd och säkerhet över hela världen. Din insats betyder något.

Omfattande introduktion: Vår personal består av branschexperter som är angelägna om att få dela med sig av sina kunskaper till nästa generation. Du får värdefulla introduktioner och möjlighet till att genomgå utbildningar.

Innovationsarbete: Brandskydd är ett område som befinner sig i ständig utveckling. Här är vi pionjärer. Du får chansen att jobba med den senaste tekniken och bli en del av ett team som ständigt flyttar fram gränserna.

Laganda: Vi tror att samarbete ger resultat. Du kommer att jobba med en mångsidig grupp av yrkespersoner som brinner för vad de gör, stöttar varandra och samverkar för att skapa en inkluderande arbetsplats.

Flexibla arbetsformer: Vi förstår hur viktigt det är att hitta rätt balans mellan arbete och studier. Vi erbjuder flexibla arbetsformer så att du får värdefull arbetslivserfarenhet utan att hamna efter med studierna.

Tekniksprånget

Tekniksprånget är ett praktikprogram där Sveriges arbetsgivare tillsammans med regeringen satsar för att säkra Sveriges framtida kompetensförsörjning genom att locka fler ungdomar att söka sig till tekniska utbildningar.

Tack vare Tekniksprånget kan ungdomar som gått ut gymnasiet få fyra månaders betald praktik hos några av Sveriges mest intressanta arbetsgivare. Praktikprogrammet är öppet för alla under 21 år som har behörighet att söka till en ingenjörsutbildning. Läs mer om programmet här.

Det här söker vi

Vi letar efter studenter som:

  • är intresserade av brandskydd och säkerhet
  • är villiga att lära sig nya saker och utvecklas i en dynamisk miljö
  • vill påverka omvärlden i en positiv riktning
  • är redo för nya utmaningar och vill lösa problem på kreativa sätt
  • ser fram emot att ingå i ett team som strävar efter gemensamma mål.

Så här ansöker du

Om du är en ambitiös student som letar efter en praktikplats eller ett extrajobb med meningsfulla arbetsuppgifter får du gärna kontakta oss.

Bli en del av Firefly, tillsammans kan vi göra skillnad inom brandskydd och rädda liv.

Contact us for custom solutions and quotes